Αρχική Σελίδα

China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Από αυτήν την επιχείρηση h'v αγοράζουμε μια άγκυρα και μια πλήρη αλυσίδα μήκους για ένα σκάφος εμπορευματοκιβωτίων τον περασμένο Οκτώβριο. Επιλέγουμε αυτόν τον προμηθευτή μετά από μια ισχυρή έρευνα αγοράς. Rgds Ανδρέας Touloupas Αγοράζοντας διευθυντής V.Ships Ελλάδα ΕΠΕ.

—— V.SHIP

Ευχαριστίες για τα γρήγορα respons σας στη μέση νύχτα

—— STAMATIS

Πολλές ευχαριστίες τα αγαθά πάνω στην ώρα

—— Ο κ. Phong

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Στέλνοντας Co. αλυσίδων αγκύρων της Κίνας (Jiangsu), ΕΠΕ

  Κατασκευαστής αλυσίδων αγκύρων της Κίνας και αλυσίδων πρόσδεσης

  China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

   

   

 • OEM / ODM

  China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

  Στέλνοντας Co. αλυσίδων αγκύρων της Κίνας (Jiangsu), ΕΠΕ

 • Ε & Α

  Στέλνοντας Co. αλυσίδων αγκύρων της Κίνας (Jiangsu), ΕΠΕ.

   

  Μπορούμε να επεκτείνουμε την περίοδο εξουσιοδότησης προϊόντων μας σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Μπορούμε να σταματήσουμε στην εξουσιοδότηση ετών 2-8 για τις θαλάσσιες αλυσίδες αγκύρων. Οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης θα αντικατασταθούν δωρεάν. Επειδή έχουμε την εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων μας, ό, τι μπορούμε να υποσχεθούμε!

   

  China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Είμαστε όχι μόνο ο κατασκευαστής αλυσίδων αγκύρων, ο στόχος μας είναι να παράσχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών

   

  Λόγω πολύ του άσχημου καιρού ή κάποιας λανθασμένης λειτουργίας, ή της άγκυρας η απόδοση αλυσίδων μειώνεται λόγω της μακριάς ζωής υπηρεσιών.

  το σκάφος μπορεί να αντιμετωπίσει τη χαμένες άγκυρα και τις αλυσίδες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θάλασσας και IACS οι επιθεωρητές απαιτούν την αντικατάσταση.

  Αυτή τη στιγμή, το απόθεμα αλυσίδων αγκύρων είναι πολύ σημαντικό.

   

  Στέλνοντας αλυσίδα αγκύρων της Κίνας μια κύρια κινεζική άγκυρα, μια αλυσίδα αγκύρων και ένας θαλάσσιος κατασκευαστής εξοπλισμού με IACS την έγκριση, κρατάμε 50 ~ η αλυσίδα αγκύρων που 122 χιλ. που χρησιμοποιείται συνήθως στο απόθεμα μπορεί παράδοση σε 1 ~ παράδοση 5 ημερών.

  Τα τελευταία χρόνια, προσφέραμε τα μέρη του stockist αλυσίδων αγκύρων για να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες εκτός από το χρόνο και χρήματα, πήραμε τα μέρη του επαίνου από τον ιδιοκτήτη.

  China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Το Νοέμβριο του 2019 σε 8 η ώρα το υπουργείο μας πωλητή εξωτερικού εμπορίου έλαβε μια συντήρηση τηλεφωνήματος από το εξωτερικό, το τηλέφωνο ενημερώνει άλλα system.its συστήνουν έχουμε την αλυσίδα σημείων, οι πελάτες θέλουν την αλυσίδα 100 χιλ. είπαν την αποβάθρα σκαφών μετά από 7 ημέρες της αποβάθρας λιμένων guangxi fangcheng μόνο μια ημέρα, ρωτά αφότου βλέπει η ανάγκη πιστοποιητικών ο αριθμός και η μορφή, ο διευθυντής καταλόγων πωλητών αμέσως, διευθυντής παραγωγής, ποιοτικός διευθυντής για να ελέγξει το πιστοποιητικό καταλόγων q εάν αυτό μπορεί να συναντήσει την παραγωγή, το τελικό άρθρο συνοψίζει τον υπάρχοντα κατάλογο, ο κατάλογος της παραγωγής πρώτων υλών και τελικά μια περίληψη για τις πληροφορίες επιθεώρησης πιστοποιητικών στο γενικό διευθυντή, μετά από να ταξινομήσουν την αναφορά, ο πελάτης ενημέρωσαν τον πελάτη ότι εμείς θα μπορούσε να ολοκληρώσει την παράδοση στο fangchenggang μέσα σε 5 ημέρες και να την παραδώσει στο fangchenggang μέσα σε 2 ημέρες. Ο συνολικός χρόνος από τη λήψη της κλήσης στο δόσιμο ανατροφοδοτεί στον πελάτη ήταν 40 λεπτά, και ο πελάτης ήταν πολύ ικανοποιημένος με την ταχύτητα της απάντησής μας

  Τώρα έχουμε καθιερώσει μια καλή σχέση με τον πελάτη. Ο πελάτης μας ενημέρωσε αργότερα ότι κέρδισαν πολλές περιττές δαπάνες λόγω του γρήγορου χρόνου μας απάντησης και παράδοσης. Εκτός αυτού, η αλυσίδα αγκύρων μας είναι πολύ καλής ποιότητας, και ο επιθεωρητής συμφώνησε να την εγκαταστήσει και να απελευθερώσει μόλις είδε το εμπορικό σήμα μας.

  Αιώνιο απόθεμα αλυσίδων αγκύρων της Κίνας το στέλνοντας έχει έναν γρήγορο να ανατροφοδοτήσει το μηχανισμό για την ανώτερη ποιότητα, οι πλοιοκτήτες και οι χειριστές μπορούν να στηριχθούν στο εμπορικό σήμα.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Τηλ.:: +86 17753210369

Φαξ: 86-532-80939316

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)